Tel: 62 21 16 31

Energiglas

Hjem  >  Tjenester  >  Energiglas

Energiglas

Bestil et GRATIS vindueseftersyn

1

Bestil dit GRATIS eftersyn

vi kontakter dig inden 24 timer

2

Vi laver dit eftersyn sammen

og du får vores anbefalinger

3

Vi laver dig et tilbud

Vi laver dig et tilbud på vores anbefalinger

Har du råd til at lade være?

Glarmester STENDER tilbyder GRATIS vindueseftersyn af dit hjem. Det er helt uforpligtende at få os ud og se dine vinduer efter. Trænger de til forbedringer i form af udskiftning til nye moderne energiruder, eller vedligehold med udskiftning af bånd eller lister.

Ved vores VINDUESEFTERSYN laver vi et komplet eftersyn af hele vinduet

Vinduets generelle stand, rammer og karme

Er der råd og eventuelle skader der påvirke vinduets funktion

Rudens alder og kvalitet

Er det energiruder, og er de med varm kant

Glaslister

Er der revner og sprækker, sidder de tæt til rude og ramme, er glasbåndet nedbrudt

Tætningslister

Er de bløde og fleksible, og slutter ramme og karm tæt

Fuge mellem vindue og murværk

Er den hel og uden sprækker

Maling

Er maling påkrævet

Hvis du skifter din gamle almindelige termorude ud med en energirude, så kan du begynde at spare penge på varmeregningen fra dag ét! I langt de fleste tilfælde vil det sige at din investering har tjent sig hjem allerede efter 3 år.

Energiruder giver et langt mere behageligt indeklima, fordi de reducerer det såkaldte ”kuldenedfald” fra ruden, som opstår, når der er en temperaturforskel mellem inder- og ydersiden af ruden.

Hos os får du altid de nyeste og mest moderne energiruder og altid med højisolerende komposit varmkant i grå eller sort som standard. Vores ruder er med sit jernfattige energiglas også en af de klareste ruder på markedet.

Vi tilbyder også energiruder med flere funktioner.

Tryghed

Hjemmet er det sted, hvor vi opholder os hovedparten af vores tid. Her ønsker vi at føle os trygge. For familien med børn, er det vigtigt at forebygge uheld, hvor de kan komme til skade, hvis en rude går i stykker. Ved indbrud er der ofte ruder, der knuses. Dette kan du sikre dig imod, da ruderne er markant stærkere end almindelige termoruder - trygt og godt.

Støj

Det er sundt at være udhvilet – det er alle klar over. Støj og larm udefra forstyrrer og er en kilde til bl.a. dårlig søvn. Dine ruder er det sted, hvor støj nemmest trænger ind i dit hjem. Vores lyddæmpende ruder reducerer støj og lydgener - så du kan vågne op frisk og veludhvilet

Solafskærmning

Om sommeren, når solen står på, kan det blive ubehageligt varmt og næsten som i et drivhus i boliger med eksempelvis sydvendte vinduer. Med solafskærmning indbygget i ruderne får du en løsning, der kombinerer de højisolerende egenskaber med solafskærmning, uden at det går ud over glassets gennemsigtighed.

Tilbud på glasvæg?

    logo-lg

    Rytterskoven 10
    5700 Svendborg
    62 21 16 31 CVR: 33864531