Tel: 62 21 16 31

Hvem er vi?

Hjem  >  Tjenester  >  Om

Glas og glarmester arbejde
til private og erhverv

Vi løser alt fra de mindste glarmesteropgaver til store glasudskiftninger.

Det har vi gjort i Svendborg og på resten af fyn i gennem 3 generationer. Vi beskæftiger normalt 3-5 faglærte glarmestre og minimum 1 elev alt efter årstiden. Uanset opgavens størrelsen er vi altid klar med saglig og faglige sparring til din opgave. Vores filosofi er enkel.

"Ordentlighed i det vi gør og siger"

logo-lg

Rytterskoven 10
5700 Svendborg
62 21 16 31
CVR: 33864531

  N. Kjær Bilcentret
  Read More
  Vi bruger Glarmester Stender i erhvervsregi fordi vi kan ringe med ganske kort varsel ved eksempelvis ødelagte facadevinduer og så løses opgaven med det samme på stedet og i ordentlig kvalitet.

  Ligeledes har vi gentagende gange brugt Glarmester Stender til glasopbygning af kontorfaciliteter. Opgaven bliver løst hurtigt, i god kvalitet
  Hans Chr. privat
  Read More
  Vi har brugt Glarmester Stender til alt fra glasværn på terrassen, brusedøre i badeværelset til afdækning af facade ved indbrud. Fælles for alle opgaverne var, at de bliver løst godt, hurtigt og til god pris.

  De varmeste anbefalinger herfra!
  Read More
  Vi er meget glade for vores gode samarbejde, som vi har haft i mange år. Vi oplever en hurtig kontakt med personlig betjening.

  I er hurtigt ude hos FOMOS kunder på hele Fyn, da I har jeres rullende glarmesterværksted rundt på Fyn og Langeland dagligt – eller flere gange om ugen.

  I er professionelle og servicen er i top - tænker i løsninger frem for begrænsninger. Er vores forlængede arm hos kunderne, og har øje for sagen – både fra kundens og vores perspektiv.

  Dejligt I viser samfundssind og tager lærlinge ind, så glarmesterfaget kan bestå.

  Vi er super tilfredse og kan varmt anbefale jer.
  Kim Pedersen
  Read More
  Glarmestrenes Døgnvagt A/S har samarbejdet med Glarmester Stender i snart 20 år, hvor samarbejdet har omfattet døgnvagts opgaver, og almindeligt glarmester arbejde, såsom udbedring af skader på glas for forsikringsselskaber m.fl.

  Vi har altid oplevet Glarmester Stender, som et professionelt firma vi kan regne med og stole på, som lægger vægt på fagligt godt håndværk, samt god kundeservice.

  Glarmester Stender er også, den første glarmester vi samarbejder med, der er blevet ISO certificeret – dette viser, hvor meget Glarmester Stender går op i kvalitet og service.
  Previous
  Next